Aandachtspunten & Voorwaarden

Knoop- & pasconsulten

 • Zijn er bijzonderheden ten aanzien van jou of je baby, de bevalling of anderszins iets dat van invloed zou kunnen zijn op het consult, dan hoor ik dat graag. Denk bijvoorbeeld aan een keizersnede waar je nog last van hebt, bekkeninstabiliteit, verminderde beweeglijkheid, reflux, (mogelijk) heupdysplasie etc. Ik kan er dan rekening mee houden en mij, indien nodig, aanvullend voorbereiden op het consult.
 • Een oppas voor je kindje is fijn, dit zorgt ervoor dat je tijdens het oefenen met de pop alle aandacht voor het knopen kunt hebben.
 • Makkelijke en niet te warme kleding is prettig, een consult is best intensief en dan is het fijn als je kleding je niet beperkt in je beweging of te warm is. Denk bijvoorbeeld aan een comfortabele broek en een shirt met lange of korte mouw afhankelijk van het seizoen. Een soepel jurkje of rokje gaat ook prima. Bijvoorbeeld een gebreide trui of een vest is minder praktisch.
 • Om schade aan mijn doeken en dragers te voorkomen wil ik je verzoeken geen kleding of accessoires te dragen met scherpe onderdelen aan je bovenlijf. Denk aan metalen ritsen of puntige metalen decoratie.
 • Probeer ervoor te zorgen dat je kindje voorafgaand van het consult een vol buikje en een schone luier heeft. Natuurlijk kan het altijd gebeuren dat je kindje toch even wil drinken, getroost of verschoond moet worden. Ik houd rekening met 15 minuten uitloop door dit soort dingen, waarvoor ik geen kosten in rekening breng (bij consulten met een duur vanaf 1 uur en 15 min).
 • De tijdsduur van een consult is afhankelijk van veel dingen, hoe makkelijk vindt je het, is het erg spannend, heb je al wat ervaring met knopen of nog helemaal niet? Hierdoor is niet vooraf met zekerheid te zeggen hoe lang ik nodig heb om je de volledige knoop te leren. Mijn uitgangspunt is altijd om het consult binnen de aangegeven en besproken tijd af te ronden. Als dat niet gaat lukken dan merken we dat tijdens het consult en geef ik dat aan.
 • Loopt een consult meer dan 15 min. uit, dan reken ik €7,50 per kwartier uitloop of het tarief van een langer consult zoals op de website aangegeven. Heb je een kort consult geboekt met een duur tot en met 1 uur, dan reken ik het eerste kwartier uitloop wel direct door.
 • Duurt het consult meer dan 15 min. korter dan verwacht? Dan reken ik natuurlijk ook €7,50 per kwartier minder, met minimumbedrag van €22,50 (30 minuten).
 • Wil je absoluut niet dat een consult uitloopt? Dan weet ik dat graag voorafgaand aan het consult.
 • Inbegrepen in een consult is dat je gedurende 3 weken na het consult contact met mij kunt opnemen als je nog ergens tegen aan loopt. Handig is bijvoorbeeld via Whatsapp of Messenger omdat je dan foto's kunt meesturen.
 • Na een knoopconsult krijg je van mij een handout als naslagwerk, die ik aanpas op jouw specifieke situatie, ik stuur deze naar je toe per mail.
 • Prijzen kunnen zonder melding worden aangepast, de prijs die op mijn website staat ten tijde van het maken van de afspraak wordt in rekening gebracht, tenzij duidelijk sprake is van een verkeerde vermelding/tikfout.

KvK 70076308

 DRAAG ME MEE

Neckardal 16

Capelle a/d IJssel

06 - 27 027 585