Over mij

Ik ben Ellen Klein Langenhorst en heb samen met mijn vriend Tristan 2 kinderen. Niels (2013) en Lotte (2015). We wonen in Capelle aan den IJssel. 

 
We hebben Niels altijd met veel plezier in onze Manduca gedragen. Lotte droeg ik nog meer omdat het gewoon erg praktisch is met een peuter erbij. Naast de Manduca ben ik haar ook met draagdoeken gaan dragen. Hierdoor ben ik helemaal aangestoken door het draagvirus. Ondertussen heb ik verschillende dragers (gehad) en een stapeltje doeken. 
 
Het ligt echt in mijn aard om dingen uit te leggen en ik vind het leuk om mensen te helpen met dragen. Daarom ben ik de basiscursus voor draagconsulent gaan doen in 2017. Ik heb deze cursus gedaan bij het Instituut voor Hechting. Daarnaast woon ik regelmatig scholingsdagen bij en doe zelfstudie. Zie voor een overzicht eventueel Cursussen & Bijscholing
 
Lusjes in mijn doeken repareer ik altijd zelf en dit lukt erg goed. Vandaar dat ik je ook graag help mocht je een gebroken draad of lusje hebben in je geweven draagdoek of drager van draagdoekstof. 

KvK 70076308

 DRAAG ME MEE

Neckardal 16

Capelle a/d IJssel

06 - 27 027 585