Over mij

Ik ben Ellen Wolvekamp - Klein Langenhorst en heb samen met mijn man Tristan 2 kinderen. Niels (2013) en Lotte (2015). We wonen in Capelle aan den IJssel. 

 
We hebben Niels altijd met veel plezier in onze Manduca gedragen. Lotte droeg ik nog meer omdat het gewoon erg praktisch is met een peuter erbij. Naast de Manduca ben ik haar ook met draagdoeken gaan dragen. Hierdoor ben ik helemaal aangestoken door het draagvirus. Ondertussen heb ik grote kast vol dragers en draagdoeken. 
 
Het ligt echt in mijn aard om dingen uit te leggen en ik vind het leuk om mensen te helpen met dragen. Daarom ben ik de basisopleiding voor draagconsulent gaan doen in 2017. Ik heb deze opleiding gedaan bij het Instituut voor Hechting. Inmiddels heb ik ook de tweede opleiding gedaan en de module gericht op draagzakken. Daarnaast woon ik regelmatig scholingsdagen bij en doe zelfstudie. Zie voor een overzicht eventueel Cursussen & Bijscholing
 
Ik heb inmiddels veel ervaring met het repareren van lusjes en gebroken dragen in doeken en draagzakken. Ik help je dan ook graag, mocht je een gebroken draad of lusje hebben in je geweven draagdoek of drager van draagdoekstof. 
Naast dat ik draagconsulent ben, ben ik mijn momenteel aan het omscholen tot leerkracht basisonderwijs.